We used to be friends

and now I don't know what we are.

Det är svårt att förlåta om man inte blivit ombedd att göra det. Ibland är förlåt allt som behövs.
Ibland kanske det inte spelar någon roll.
Jag kanske kvittar.

Om en vecka är det jul..i mellandagarna får jag nog införskaffa en ny dator. Den här är en idiot.

I helgen blir det jobb. Jag vill festa och hångla.
Men det blir bara jobb.

Igår hade jag besök av kära lilla Tease, den här gången barnlös. Skönt att träffa henne igen och se att hon hade allt på plats. Spännande äventyr för henne framöver...
Jaa...
Idag har jag också önskat en låt i musikhjälpen till Syrran, tyckte att hon kunde förtjäna det, men tar lite tid innan låten spelar vad det verkar som..
Jaja, det var mitt liv på en pinne.


What's up with yours?

Days go by..

Det står stilla i tankebanorna just nu...eller stilla och stilla förresten. Vet precis vad som tänks på och känns, vill bara inte dela med mig av det just nu. Det går inte.

Så jag berättar något annat istället.

I helgen var jag och min kära Grapen på en möhippa i staden Göteborg. Möhippan var för en gammal vän, 3,14 kan vi kalla henne. Vi gick gymnasiet ihop. Grapen och jag var de enda som kände varandra, de andra var 3,14s vänner bara. Det kan de fortsätta vara, inget ont i dem men....anordna möhippa känns det som att de var sådär på. Bruden var väl dock nöjd och det var väl huvudsaken.

Grapen och jag kom iallafall vidare ut på staden till slut, hamnade med lite gubbrövar och till slut på ett bra place för dans. Då gav dock min lilla mage och lust upp så det blev taxi hem 4.20...inte så illa pinkat ändå!

Om jag någon gång gifter mig och möhippa ska anordnas då ska vi festa på ställen där drinkarna inte lika gärna kunde vara piss och grabbarna inte lika gärna kunde vara mina patienter på psyket..

Just saying..

3,14 tyckte att jag skulle skaffa pojkvän också...som om det var nåt man bara skaffade...bitter som jag var just då sa jag att jag inte tror på kärlek...

And frankly...maybe I don't?

Finns människor man alltid kommer att älska men kärleken som sådan....vete fan.Och älskar du mig...tala om det för mig, jag är liten och ensam..och det är mörkt där jag befinner mig...

Tog en kula för dig..

och fick en smula tillbaksJag minns inte längre vad du smakade, hur du kändes, mina fingrar kommer inte ihåg var de vandrade på din kropp, mina ögon ser inte längre vad de brukade se- det enda som finns kvar är splittrade fragment och ibland drömmer jag om dig. Men å andra sidan drömmer jag om mord också, så vad skulle en dröm kunna betyda mot verkligheten?


För dig skulle jag inte göra det tusen gånger om...


Längre.Kallt hos mig..

Snö, snö, snö- överallt jag tittar är det snö och kallt. Vackert...men ack så kallt. Kyla gör att man saknar värmen från någon, vem som helst, eller någon särskild...mest vem som helst...

Var hos Syrran i helgen, Stockholm hade också blivit kallt. Men vad gjorde det? Ingenting kan jag säga. Det var så kul; först när jag kom dit förstod jag inte hur jag själv skulle kunna bo där, klara av allt folk, alla tunnelbanestationer ock så vidare...när jag lämnade fattade jag.

Men först vill jag nog bli rik.

Hursomhelst, den helgen vill jag göra om. Trots att jag var tandlös var det värt de.

Dock!

På fredagskvällen när vi skulle ut och äta...hur litet kan Sverige va, Stockholm va? En gammal plågoande från Byn är med. För hon är kompis till en kompis till en av våra kompisar. Hur stor är chansen liksom? Lite stelt var det. Jag ville mest berätta för en annan person, men....

Sen träffade Syrran på ett gammalt...tja...vi kan kalla honom våp för det verkar han vara...Också lite sådär...men hallå!

Jaja, en riktigt bra helg i slutänden iaf.

Och Nöten....tja....en gillad status igen...han verkar gilla vad jag gör...Kul för han. Stupid nuthead.

Nää...idag är jag ledig...kanske skulle göra nåt vettigt..


Jag är en liten kanin, liten men ovanligt fin..


RSS 2.0