So this is May.

Valborg blev fullständigt strålande. Ankom till den trevliga staden tillsammans med grått väder och lite småkyla. Men glad, så in i bängen. Härligt att träffa fina Venus. Hennes Lilleman går inte av för hackor heller, särskilt inte som han är så lång.

Vi spenderade kvällen med vin, diskussioner om huruvida vi skulle till elden eller inte och med att laga mat. Med champinjoner och kräftor i. Jag är inte förtjust i varken det ena eller andra, vilken succeé (hatar det ordet, så svårt att stava)- men det blev hur gott som helst. Iallafall för min hungriga mage. Efter maten blev det mer vin och diskussion om utgång, men då var vi så trötta så vi nöjde oss med mer vin och bilder och gamla kära minnen.

Lördagen va lika fin den. På kvällen gick vi ut, men eftersom vår tremansförfest drog ut på tiden så hann vi bara va ute en halvtimme innan det stängde och de ställen som var öppna till 3 fick man betala inträde på. Ingen hit. Så vi nöjde oss med en halvtimmes vild dans! Sen dansade vi mer när vi kom hem igen.

Härliga, härliga helg. Att komma bort lite gjorde inget alls. Och hemkommen hade jag fått inte bara en, utan två inbjudningar till Spotify. Tack för det! Mycket uppskattat och ska kommas ihåg.

A, B, C.

Kommentarer
Postat av: Jenni

Ibland behöver man komma bort :) Ladda batterierna och bara vara!..D, E, F...

2010-05-04 @ 07:55:53
URL: http://idontdolove.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0