2011- so much has happened

Hej igen- long time no see...eller vad man brukar säga. Har varit försvunnen ett tag, dock inte frivilligt.

Juldagen 2010 tog min dator livet av sig fullständigt, ansåg det inte ens värt försök att återuppliva honom eftersom vi ändå aldrig riktigt drog jämnt.

Satte igång med datorjakt veckan efter, brorsan hade fått mig att jaga en MacBook- slutsåld överallt. Vi beställde från Apple...strulade sig. Ringde Apple själv och bestämde mig för att betala direkt. Datorn kom ungefär 5 arbetsdagar senare..hann använda den i en halvtimme sen dog den. Så här sitter jag nu på en nyanländ dator- rädd för mitt liv att även den här ska krascha.

Massor har hänt sedan juldagen bara. Jag vet inte vart jag ska börja nysta i det, men...juldagen i sig var iallafall en prima dag. Min bästa vän och jag återfann varandra- julklappar utanför min dörr och där satt jag sen med våta kinder..Grapen och jag på festhumör i stan och en "återträff" som slutade med bortamatch- dock inget bra men ändå något nytt sedan Nöten.

Nöten...Nyårsnatt med Grapen och sms ramlade in. Fint. Avslutande..läkande kanske.

Och nu..

Jag lever, jag lär, jag andas..

Skräcken kommer och går- väntar. Aldrig varit mer behövande än nu...men vi hoppas på att det kommer. Det måste komma..

Nya äventyr väntar- 2011 är året för nya upptäckter- både jobbmässigt och privat. Nu låter jag ingen Nöt komma ivägen för mig!

Puss på er som läser- hoppas ni få som varit här inte slutat läsa under min frånvaro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0